Condicions d'ús


  • Productes de Fruites i verdures Ca Fiti:

 

Fruites i Verdures Ca Fiti ofereix una varietat de productes agrícoles, que des del seu ordinador el client pot adquirir sense necessitat de desplaçar-se.

Ca Fiti garanteix el preu del dia que es va realitzar la compra, amb independència del dia que es faci el lliurament.

Tots els preus de la web de fruites i verdures Ca Fiti inclouen l' impost sobre el valor afegit (IVA).

Així mateix, s’informa que la imatge dels productes que apareix a la web port variar segon l’època de l’any, en relació als productes finalment lliurats.

La vigència de les “ofertes de la setmana” ofertes a la botiga virtual tindran validesa fins que fruites i verdures Ca Fiti o cregui oportú, excloent la possibilitat de oferí un oferta fora de termini.

 

 

  • Realització de la comanda:

 

La comanda es pot realitzar a través de la web www.fruitesiverdurescafiti.com els 7 dies de la setmana i les 24 hores del dia, també es pot fer efectiva trucant al 660588331, o bé enviant un correu electrònic a verduresifruitesfigueras@gmail.com.

 

 

  • Elaboració de la comanda:

 

El primer que haurien de fer, es visitar tots els productes que l’hi oferim en els apartats de la teva compra, una vegada a l’interior ja poden afegir a la seva compra prement el boto “ afegir a la compra” els articles que els interessin i la quantitat que desitgin.

 

 

  • Dies de lliurement i terminis per fer la compra:

 

La compra es pot fer tots els dies de la setmana tot i que l’hora límit per fer la comanda cada setmana serà el dijous a les 20h, si es reben comandes més tard de l'hora indicada, entendrem que la comanda serà servida la setmana següent

Les comandes seran lliurades el divendres a partir de les 5 de la tarda en la zona de l’Alt Camp, Tarragonès i Baix camp.

Les hores establertes de repartiment es podran modificar amb un avís previ del client.

L’hora límit per fer la comanda cada setmana serà el dijous a les 20h, si es reben comandes més tard de l'hora indicada, entendrem que la comanda serà servida la setmana següent.

 

 

  • Despeses d’enviament:

 

A Ca Fiti no es cobra cap recàrrec per l’enviament de la teva compra

 

 

  • Envàs:

 

La comanda la rebràs en una caixa de cartró plegable que et recollirem buida en lliurar-te la comanda següent.

 

 

  • Preus, pagament i condicions:

 

Els preus que figuren en la web són amb l’IVA (impost del valor afegit) incorporat.

El pagament es farà en efectiu en el mateix moment del lliurement de la compra.

El preu mínim per encàrrec serà de 15 euros

 

 

  • Identificació de l’empresa:

 

Les dades identificatives de l’empresa responsable de la pagina web són les que figuren a continuació:

Fruites i verdures Ca Fiti.
39907224Q
Carrer Les Rodes,2
43460 Alcover (Alt Camp)
www.fruitesiverdurescafiti.com

 

Per comprar mitjançant la web no cal que el client es registri únicament realitzi la seva compra. Per tal la realització de la mateixa significa l'acceptació expressa, plena i sense reserves de la totalitat de les condicions generals de compra en la versió publicada per Fruites i verdures Ca Fiti en l’apartat de condicions d’ús.

 

Recorda: Les comandes hauran de ser efectuades com a molt tard el dijous a les 20h, si es reben comandes més tard de l'hora indicada, entendrem que la comanda serà servida la setmana següent.