Els oferim...


 

A fruites i verdures Ca Fiti els oferim tot tipus de productes agrícoles variats al gust del client, intentat utilitzar productes de "collita pròpia" o bé "productes de proximitat" en el qual s'afavoreixen els productes fets el més aprop de casa possible. Que des del seu ordinador, pot adquirir sense necessitat de desplaçar-se.

 

Dins de la nostra varietat, podran trobar els diferents productes  en els següents apartats.

Horatlisses


Podran trobar un llistat de verdures fresques de temporada de la nostra terra, també hi haurà alguns productes que no seran propis, però sempre s’intentarà que siguin productes de proximitat.

Calçots


També oferim el producte estrella de la nostre terra els calçots, aquest producte a més es cultivat a casa nostre raó de més per fer-ne una degustació

Llegums


En aquest apartat s’ofereix un dels productes mes esperats de casa nostra els Fesols del ganxet. Aquest producte s'ofereix des de el més de Novembre fins el mes de Maig, Juny.

Bolets


En aquest apartat es trobarà el bolet que es conrea tot l’any com el xampinyó, a més de bolets de temporada com pot ser el rovelló. 


Fruites


Aquí trobaran en cada moment les fruites de la temporada dividides en: fruites anuals, fruites de primavera-estiu, fruites tardor-hivern i fruites de pocedencia. Aquesta divisió esta feta per facilitar l’elecció de cada fruita segons la temporada de l’any en que és recol·lecta. Pel que fa a les fruites de procedència ens referim a totes aquelles fuites que no es conreen al nostre país però que tinguin la facilitat de que vostès els puguin consumi igual. 

Fruits Secs


En aquest apartat s’ofereix el producte estrella de la nostra comarca, l’Avellana a més de Nous i Ametlles. Aquests productes es recullen durant el mes de setembre, però a fruites i verdures CA FITI sempre hi ha existències d’aquets productes.

Herbes Aromàtiques


També podreu trobar tot tipus d’espècies per poder acompanyar  o decorar els vostres menjars, com poden ser el cibulet, la menta, l’alfàbrega, la farigola, romaní o la flor de carbassó.